Sarah Bennett-zomerliefde in Mermaids point

Dit zomerse verhaal neemt je mee naar een klein dorpje. Een plaats waar veel Zeemeerminnen verhalen , tot leven komen. Als er dan een Zeemeermin gespot wordt en trending topic is op de sociale media, wordt het dorp overspoeld door toeristen. Laurie runt een café in het dorpje, haar hart gaat sneller kloppen als ze Jake ontmoet. Hij doet zich voor als auteur, maar hij is een journalist. Hij wil alles onderzoeken of ontkrachten over de Zeemeermin, die het dorp op de kaart heeft gezet. Hij voelt zich er thuis, maar voelt dat er iets niet klopt.

Een mooi verhaal vol liefde, romantiek, mysterie en een goede spanning. Zo wordt je als lezer het boek ingezogen. Ook jij wilt weten wat er aan de hand is. Komt er een happy end of gaat het helemaal mis? Het heeft de feeling van Virgin River. De drama is ook aanwezig. Een heerlijk feelgood boek, om bij weg te dromen. En als je een beetje spanning wel kunt waarderen is deze roman, zeker iets voor jou.

Vlot geschreven. 2 verhaallijnen. Het heeft alles wat ik zoek in een feelgood zomerboek plus een vleugje mysterie. En dat vind ik erg fijn. Je kunt als lezer meedenken over wat er aan de hand is en hoe het op te lossen valt. Dat vind ik zelf heel erg fijn, dat je je verbonden voelt met de hoofdpersonen en ze echt leert kennen. Misschien herken je wel iets in ze…

Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen. Het was het ultieme feelgood-zomerboek voor mij. Het smaakt naar meer. Deze auteur hoop ik nog vaak tegen te komen.

Het krijgt van mij 5*****.

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag